BMW is een Duitse autofabrikant opgericht in 1916. Als u deze auto’s en vrachtwagens bezit, bent u smerig rijk omdat veel BMW-auto’s luxe voertuigen zijn. Ze worden geassocieerd met een indrukwekkend ontwerp, geweldige functies en uitstekende prestaties.

Dit is de meest effectieve tijd voor u om de soorten BMW-voertuigen te ontdekken die werden aangeboden en die momenteel direct beschikbaar zijn op de voertuigmarkt:

1 reeks
Deze voertuigen werden in 2004 gepresenteerd. Dit wordt beschouwd als de kleinste auto op de achtergrond van auto’s en vrachtwagens. Het is extreem compact en heeft ook een gewichtsverhouding van 50:50. Dit is verkocht als warme cake omdat het voor het eerst werd geïntroduceerd en vandaag is dit de 2e zeer populaire auto van BMW Company. Je kunt dit krijgen in een coupé-type verwisselbare strandlounge van het BMW-type (auto).

3-serie
Net als de vorige auto’s en vrachtwagens heeft dit ook een zeer draagbare impact. Het werd uitgebracht in 1975 en nu, de 5e generatie, is de E90 verkrijgbaar. Het waren de volgende auto’s en vrachtwagens gelanceerd na de BMW nieuwe klasse. Dit is hun bestseller omdat het 40% van de auto’s op de markt bracht door dit bedrijf.

5-serie
Dit is bovendien een exec-auto, maar in tegenstelling tot de 3-serie is het aanzienlijk groter. Je kunt dit krijgen in sedan type en stationwagon type. Het werd ontwikkeld door Marcello Gandini, dezelfde tovenaar achter het ontwerp van Alfa Romeo Alfetta en Fiat 132, daarom lijken ze nauw op elkaar.

7-serie
Als u een volledig formaat wilt, is dit de ideale auto voor u. Dit is een voorloper exec auto met verbrandingsmotoren op waterstof. Dit is de eerste auto die zo’n innovatie presenteert. Met deze technologie geeft het alleen schone damp af, zodat het niet bijdraagt ​​aan luchtvervuiling.

De X5-collectie is een middelgrote vrachtwagen die oorspronkelijk in 1999 werd gepresenteerd. Dit is het eerste SUV-type van een auto van deze firma. Ze worden meestal gemaakt in South Carolina.

Hieronder staan ​​de soorten BMW-voertuigen waaruit u kunt kiezen. Dit bedrijf heeft een lange weg afgelegd. In deze organisatie zijn ze momenteel een vestiging. Als u geneigd bent tot luxe auto’s en vrachtwagens, moet u serieus overwegen om een ​​BMW in uw collectie te krijgen.