Een verzekering voor de BMW vinden

Natuurlijk zijn er veel websites waarop u uw kenteken kunt invoeren om vervolgens een overzicht te krijgen met de premies. Maar de vraag is hoe betrouwbaar zijn deze gegevens. Uit enkele objectieve onderzoeken blijkt al snel dat u bij verschillende grote websites niet eens de laagste premie te zien krijgt. Maar in de meeste gevallen de autoverzekering waar de desbetreffende website de hoogste vergoeding krijgt als u die afsluit via hun.

Hoe kunt u dan het beste een autoverzekering vergelijken zult u uzelf afvragen. Dit is heel makkelijk. U vergelijkt handmatig de premie van verschillende autoverzekeringen. En als extra leest u op verschillende websites de ervaringen van andere mensen, en samenvattingen van de voor en nadelen van de verzekering. Op die manier heeft u snel een duidelijk beeld van welke autoverzekering het beste voor u is.

Over de BMW autoverzekering

De autoverzekering is in Nederland verplicht, rijden zonder een autoverzekering wordt dan ook bestraft met een fikse boete. In Nederland kennen wij 3 types verzekeringen, namelijk de WA-verzekering, de WA+ beperkt casco verzekering en de All risk autoverzekering.

Welke polis voor mijn BMW afsluiten?

Welke autoverzekering voor u geschikt is? Dit hangt natuurlijk af van het type auto u heeft en wat de waarde is. Hieronder kunt u de gegevens vinden zoals het wordt aangeraden. Heeft u dus een auto van 4 jaar oud? Dan is een WA+ Beperkt casco de beste keuze voor u.

1: WA-verzekering: Voor auto’s die ouder dan 8 jaar oud zijn.
2: WA+ Beperkt Casco: Voor auto’s van 3 tot 8 jaar.
3: WA+ Volledig Casco/All risk: Voor nieuwe auto’s. (3 jaar of minder)

Tips voor afsluiten van de verzekering:

Het afsluiten van de autoverzekering is niet altijd makkelijk. U heeft veel verschillende keuzes. Daarom hebben wij nog een 5-tal tips/vragen die het verzekeren van de BMW voor u een stukken makkelijker maakt.

1: Welke dekking wilt u hebben, en welke eventuele aanvullende dekkingen?
2: Welke autoverzekeringsmaatschappij heeft u bij de voorkeur.
3: Het vergelijken van de premie is een “must done”. Vergelijk dus verschillende aanbieders.
4: Vergelijk de dekking die u heeft bij de verschillende autoverzekeringen.
5: Zoek op Internet naar ervaringen van andere mensen over de autoverzekering die u wilt aanbieden.